Javna natečaja na temo “Studenice učijo”

Upravni odbor in komisija za delo z mladimi pri Turističnem društvu Samostan Studenice, za otroke do 14. let (9. razred osnovne šole), razpisujeta likovni in literarni natečaj na temo “Studenice učijo”.

Več o javnih natečajih preberite tukaj.

 

 

 

 

 

Poziv k varčevanju s pitno vodo

Zaradi vse večjega pomanjkanja pitne vode, ki je posledica daljšega sušnega obdobja, Občina Poljčane poziva vse uporabnike k varčevanju pri porabi pitne vode.

V ta namen svetujemo omejitev porabe za vse namene, ki niso življenjsko nujni, kot so pranje avtomobilov, zalivanje vrtov, polivanje in pranje cestišč in dvorišč, polnjenje bazenov in podobno.

Hvala za razumevanje!

 

 

 

Prednostna lista upravičencev za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem
Javni razpis za vložitev predlogov za podelitev občinskih priznanj

Komisija za priznanja in odlikovanja Občinskega sveta Občine Poljčane objavlja javni razpis za vložitev predlogov za podelitev občinskih priznanj Občine Poljčane za leto 2012.

Besedilo javnega razpisa

Dobrodošli na prenovljeni spletni strani Občine Poljčane!

Odločili smo se za osvežitev naše spletne strani, z namenom olajšati dostop do informacij ter izboljšati preglednost vsebin, hkrati pa narediti stran prijaznejšo za uporabnike.

Dokončna vsebina in podoba strani še ni povsem vzpostavljena.

Potrudili se bomo, da bomo pomanjkljivosti odpravili v čim krajšem času. V prihodnje pa se bomo trudili stran vestno posodabljati, da bo ves čas aktualna in zanimiva.