Javni razpis za dodeljevanje finančnih sredstev za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v občini Poljčane za leto 2014

Občina Poljčane objavlja javni razpis za dodeljevanje finančnih sredstev za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v občini Poljčane za leto 2014 za ukrep sofinanciranje samozaposlovanja in odpiranja novih delovnih mest.

Za dodelitev nepovratnih sredstev je potrebno oddati izpolnjeno vlogo, ki je dostopna v sprejemni pisarni občine Poljčane in na spletni strani občine.

Rok za oddajo vlog je najkasneje do vključno 18. 8. 2014 do 12. ure v sprejemni pisarni Občine Poljčane, Bistriška cesta 65, 2319 Poljčane.

Dodatne informacije v zvezi z javnim razpisom je mogoče dobiti pri Nataši Dvoršak, tel. 02 / 80 29 227 ali na elektronskem naslovu natasa.dvorsak@poljcane.si.

Koledar dogodkov v občini Poljčane za mesec junij 2014

Občina Poljčane objavlja koledar dogodkov v občini Poljčane, ki se bodo odvijali v mesecu juniju 2014.

Nudenje pomoči Srbiji in Bosni in Hercegovini – OBVESTILO

Objavljamo obvestilo Ministrstva za obrambo RS, Uprave za zaščito in reševanje v zvezi z nudenjem pomoči prizadetim območjem Republike Srbije in Bosne in Hercegovine.

 

Občina Poljčane praznuje 6. občinski praznik

Vabimo vas k udeležbi in sodelovanju na prireditvah, ki se bodo zvrstile v okviru 6. občinskega praznika Občine Poljčane.

Spored prireditev v priponki.

6. poljčanski tek

Tudi letos vas vabimo, da se udeležite poljčanskega teka, ki bov soboto, 31. maja 2014, s pričetkom ob 9.00 uri na igrišču pri Osnovni šoli Poljčane.

PREDPRIJAVE in INFORMACIJE: do srede, 28. 5. 2014.

Miran Voglar – za vrtec, osnovno šolo in družinski tek – miran.voglar@gmail.com

Karl Petelinšek  – za vse ostale starostne kategorije moški, ženske in štafete –  karl.petelinsek@gmail.com.

PRIJAVE: Izjemoma tudi na dan prireditve do 8.45 ure

ŠTART: na šolskem igrišču, predvidoma po urniku.

 

Koledar dogodkov v občini Poljčane – maj 2014

Objavljamo koledar dogodkov  v občini Poljčane za mesec maj 2014.